Ga naar de inhoud

Koppel Roofviswedstrijd

Buiten Beleven

Vandaag was het dan zo ver, de roofviswedstrijd zal vandaag plaats vinden.
Target soorten waren baars, snoek en snoekbaars en er werd gevist van 10 uur tot 16;00 uur. De 14 koppels verzamelende zich vanaf 9 uur in de winkel Buiten Beleven. Hier had men nog ruim de tijd om eventueel materialen aan te schaffen die ze nodig hadden tijdens de wedstrijd denk hierbij aan spinnerbaits, onthaaktangen en onderlijnen etc. Na een korte uitleg en een groeps foto werd rond de klok van 10 uur het startschot gegeven.
De mannen en vrouw gingen opweg naar de hun eerste stek. In het eerste uur waren de vangensten minimaal hier en daar werd wel een vis(je) gevangen die wij door gestuurd kregen via WhatsApp. Nadat het eerste uur verstreken was kregen wij regelmatig een foto’s opgestuurd van de deelnemers.
Omstreeks 15;15 uur kwam het eerste koppel weer in de winkel waarna wij begonnen met de telling. Wie had de grootste baars, snoek of snoekbaars gevangen en wie heeft de meeste aantal cm aan vis gevangen.
Om 16;00 was iedereen weer in de winkel en mooi optijd voor de prijsuitreiking.
Prijzen zijn gewonnen door:
Grootste snoek 76,5 cm: Kyan Span
Grootste baars 36,5cm: Fam Hooge
Grootste snoekbaars 78cm: Jimmy & Berry
Meeste aantal cm
1ste plaats: Jimmy & Berry met 365,5cm
2 de plaats: Fam Hooge met 266 cm
3 de plaats: Team Sportex met 188 cm
4 de plaats: Buurman & Buurman met 108 cm
Namens Buiten Beleven feliciteren wij de teams met hun mooie vangsten en wens wij jullie veel plezier met de gewonnen prijzen!
Prijzen zijn beschikbaar gesteld door Sense Outdoor en Buiten Beleven